torek, 30. december 2008

Premik na Atlantik 29. 12. 2008

Načrt za danes je bil obisk padalskega spota Fourtin de las Floras, jaz pa naj bi ostala v hotelu L Komaj sem jih prepričala, da so me vzeli s seboj. Ko smo se približevali vulkanu Pico de Orizaba, so se uresničile napovedi lokalnih padalcev, da je prišla fronta s severa in ni pogojev za letenje. Oblaki so se vlekli nizko po tleh in močno je pihalo. Takoj se je pojavila ideja, da jo potegnemo na vzhodno obalo v Veracruz. Sledila je polurna vožnja skozi gosto meglo, na sami obali pa smo doživeli prvi dež v Mehiki!
Med vožnjo pa presenečenje. Zazvoni telefon. Zahvaljujem se skrbnemu klicatelju, ki se je pozanimal za moje zdravje. Res lepo za pozornost nežne duše. Zadeva lepo napreduje. Vrat imam v opornici, hrbet pa me skoraj več ne boli. K temu je pripomogla tudi odlična maserka Katra, ki mi vsako jutro in večer z mazilom zmasira hrbet. Po prihodu v Slovenijo pa bomo uporabili našo vezo v Kliničnem centru.
Trenutno je nahajamo par kilometrov južno od Veracruza v prijetnem bungalovčku, ki pa je dosegel vrh v našem budgetu. Ampak, malo se moramo razvajat...
Lep pozdrav od Slavke, ki je praznovala rojstni dan v Acapulcu :)

Ni komentarjev: