ponedeljek, 29. december 2008

Puebla 28. 12. 2008

Noč je minila spet v gledanju stropa, celih 8 ur se pač ne da preležati na hrbtu... Se je pa čez dan zadeva malo umirila in se sedaj bolje počutim. Cel dan sem zabušavala v hotelčiču, ostali pa so se odpravili letet. Meni je bilo zelo dolgčas, kako so se imeli pa ostali štrije, pa naj sami opišejo.
(Slavka)

Ostali pa smo si zaželeli letenja. Odločili smo se za najbližnji štart zraven Pueble. Štart je nezgrešljiv in je viden že od daleč ampak pot do tja nas je vodila preko nešteto makadamskih cest in po nešteto zgrešenih poteh in po 3 urah blodenja obupamo na pristanku. Po glavi nam gredo že drugi načti ko nas razveseli lokalni padalec, ki ga takoj vzamemo za dnevnega vodiča. Zapelje nas do Charlija lokalnega tandem pilota, Razkaže nam lokalno mesto z baje drugo najvišjo piramido na svetu, ki pa je zasuta ;((. Pozno popolne gremo na štart, ki je v sifonu in vetra ne manjka. Jaz, Primož in Boštjan poštartamo. Glede na pozno uro nam uspe navit na dobre 3 jurcke. po slabi urici pristanemo na lokalnem pristanku.

4 komentarji:

Unknown pravi ...

Slavka, miruj in se odpočij, da se čim prej pozdraviš. Ostali pa se maksimalno naletite saj so doma dolžine poleta omejene največkrat glede na višino hriba in fineso padala.

Unknown pravi ...

Joj tole pa ni bil tko nedolžen padec. Upam,da bo bolečina čimprej minila, ostali ji pa pri tem pomagajte in jo mal pocartite:-))
Skratka uživajte še ta dva dni.
Se kmalu vidimo.

Unknown pravi ...

Slavka se mi prav smili, ko vem kako se je voziti toliko km, sploh če te še vse boli.Upam, da se izboljšuje in bo do vožnje domov vsaj približno v redu. Ostali pa glejte, da ne boste pristali še na kakšnem bodečem kaktusu, ki so drugače prav zanimivi. Lep pozdrav vsem

Preeti pravi ...

Slavka, miruj in se odpočij, da se čim prej pozdraviš. Ostali pa se maksimalno naletite saj so doma dolžine poleta omejene največkrat glede na višino hriba in fineso padala.ovratnica