petek, 26. december 2008

Rojstni dan v Acapulcu 21. 12. 2008

Zjutraj smo se odpravili v bližnjo restavracijo Vips. »Sovražnik« Primož mi je pripravil presenečenje. Ko je prišla natakarica po naročilo, je začel peti Vse najboljše. Vprašala je, če kdo praznuje, pa so pokazali name. Po parih minutah je prišlo pet natakaric, ki so mi prinesle kos torte in v španščini zapele neko pesem, potem pa še Vse najboljše. Bilo je prav simpatično. Kasneje mi je voščil še gospod s sosednje mize.
Sledil je sprehod po mondenem Acapulcu. Malo smo šopingirali, poslikali nebotične hotele in se pomaknili naprej ob Tihomorski obali. Sreče z iskanjem prenočišča nismo imeli, zato pa smo si privoščili pravo pojedino v okrašeni domači restavraciji na peščeni plaži. Na mizo so dobrote kar letele. Predjed s pečenimi bananami in kruhki oz. palačinkice s fižolom in sirom. Sledili sta dve okusni morski ribi. Za finale pa še dva jastoga. Njami!!!

1 komentar:

Unknown pravi ...

Iskrene čestitke Damjanu za rojstni dan!Ostalim pa še naprej veliko lepih trenutkov na vaši zanimivi poti.Ves čas vas spremljamo, čeprav ne komentiramo.Vse vas lepo pozdravljamo.
Boštjanova MAMI